Første cykeltur.

Fra på tirsdag af, skal Isabella og jeg jo, til at cykle hen til dagplejen, og derfor har vi fet en cykelstol, som vi kan bruge indtil vi engang får en ladcykel(Den ønsker vi os meget herover hvor det blæser meget ;-) ) Nå men jeg tænkte at, det da nok var en god ide, at lige prøve at cykel med hende, før på tirsdag, osse så jeg kunne indstille stolen, og cykelhjelmen.

Vi fandt en cykelhjelmen i bilka, til 100 kr. Det er godt nok ikke den, jeg lige ville have til hende, ville hellere have en Egg helmet, fordi de bare virker lidt mere sikker. Men pengene var ikke lige til den, lige nu, så det må være et ønske.

Hun synes det var meget sjovt, at få den på hovedet, men da jeg så skulle til at indstille stolen, og selerne, ja så var det altså lidt kedeligt. og da jeg så hev telefonen frem, for at forevige den første cykeltur, ja så lukkede hun øjnene :-)

Men da jeg endelig satte mig op på cyklen , og hjulede derud af, ja så grinede hun, og sad vist ellers bare og kiggede :-)

Jeg skal lige vende mig til, at cyklen bliver lidt mere urolig, og når der så er noget i kurven foran, ja så skal der ikke meget til før den ryster lidt. Så er helt sikker på at os to tøser, ja vi skal have en ladcykel :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Tina Hjære Jakobsen
,
dejligt at det kunne bruges, og ja man skal lige vende sig til at de læner sig fra side til side, men det bliver hurtigt en van