Første dag alene med 2 børn.

Så kom dagen, hvor jeg skal til at være alene med 2 børn.

M´s barsel er slut, og han er idag vendt tilbage til sit arbejde, han har været hjemme ved mig hver dag de sidste 24 dage, og nu er det slut. Jeg skal igen til at være den primære forældre, den der er mest hjemme ved børnene, alene af den grund at jeg har barsel og ikke skal på arbejde.

Vi starter hårdt ud herhjemme med at være alene med børnene hele weekenden, eller indtil M har fri fra arbejde ;-)

Men vi har indtil nu, hvor kl er 14.20 klaret det super godt, begge børn har fået mad, rene bleer, puttet, nusset, leget og set film med. Mindstemanden sover nu mest eller spiser, men det er gået okay, jeg har kun en enkelt gang hævet stemmen, og det var ved middagslur tiden for Isabella, hun synes nemlig ikke hun behøvede at have tæppe på eller få lynet soveposen, øhh jo du gør så, det er hunde pisse koldt udenfor.

Lad mig sige det sådan, at jeg vandt og tøsen var dejlig varm da hun vågnede. Og Viktor ja han var så lys vågnen, imens storesøster sov. Den skal jeg vist lige have koordineret så de kan sove samtidig og moren lige kan spise søde sager uden langfinger Isabella ;-)

Men faktisk har Isabella været så god her til formiddag, at jeg har kunne blunde lidt på sofaen, kun afbrudt af en sød pige der vækkede mig for at spørge om jeg sov ;-)

Jeg håber resten af dagen kommer til at gå lige så roligt, og at imorgen også er hyggelig. Fra på mandag kommer udfordringen i, at jeg skal ud af døren for at aflevere Isabella til hendes allersidste uge i dagplejen, puha det bliver hårdt, både at komme ind i en rytme med at pakke to børn i tøjet og komme afsted, men også at skulle sige farvel(gensyn) til den bedste dagplejemor.

Men nu ser isabella for 3. gang idag Big hero 6. og så skal vi lave julegaver færdig til næste weekend.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer