Første dag, Igen.

For et godt stykke tid siden, valgte vi at flytte til en mindre by, hvor det er tættere på Mortens arbejde, men også hvor det er et mindre lokal samfund, som vi kender fra Sydfyn af.

Og fordi vi valgte at flytte, var det også nærliggende at Isabella skulle flytte børnehave, men vi havde ikke lyst til at rive hende væk fra den anden børnehave, midt i året. Så derfor valgte vi at vente til nu, hvor hun ville få et naturligt skift, fordi hun skulle på førskole stuen i den gamle børnehave.

Så idag, har vores kære pige haft første dag, i den nye børnehave, og det er gået over alt forventning, hun er simpelthen så sej til det, at jeg kan mærke det her skal nok blive rigtig godt. Det bliver den sammen børnehave, som Viktor skal begynde i, om 1 måned, og lige nu snakker han ikke om anden, end han også ville i børnehave.

Det første stykke tid idag, var jeg med hende inde på stuen, hun havde et øje på mig hele tiden, ville helst lege med mig osv, så var det sådan lidt heldigt, jeg blev nød til at gå 20 min, for at køre hendes far på arbejde, så jeg kunne have bilen, for det der logistik skal jo gå op, når man har børn i institutioner langt fra hinanden, det er heldigvis kun en måned mere, så er de samme sted det næste år.

Men da jeg kom tilbage, var hun i fuld gang med at lege i puderummet, sammen med en dreng, hun falder for det meste bedst i hak med drenge, tror det har noget at gøre med at hun ikke gider lege med dukker. Hun havde også ganske tydeligt sagt nej tak til at lege i dukkerummet.

Så jeg fortalte hende bare, at nu var jeg her igen, og at jeg satte mig i rummet ved siden af puderummet. En gang imellem kaldte hun lige, og jeg skulle se hvad de lavede, og andre gange kom hun ud for lige at tjekke jeg var.

Hun fik spist madpakker sammen med dem, for der er altså bare noget med børnehavebørn og den madpakke, den kan altså bare noget. Og efter det fik hun leget på legepladsen, og her fik jeg ideen med at jeg lige kunne gå i brugsen, så der igen var et hul med at jeg ikke var der.

Det gik bare så fint, og var passende tid hun var der, for hun var klar til at komme med hjem, da jeg kom tilbage.

Vi har så aftalt her til aften, at jeg er med en lille smule, lige fra morgenstunden, og så prøver hun at være der selv, nogle timer, om hun ville hentes før frugt eller efter frugt ved hun ikke helt, den tager vi imorgen, men det var en rigtig god start, og jeg kan mærke at vi har fået forberedt hende godt, og at overgangen har været fin mellem de to børnehaver.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer