Første efterårsdag.

Det er jo officielt den første efterårsdag i dag, men når man kigger ud af vinduet, her på Sydfyn, så er der ikke så meget efterår over det, men mere en rigtig dejlig sommerdag, som er ved at starte.

Isabella nyder i stor stil at være hjemme ved familien, og det gør jeg også. Jeg har mulighed for at slappe af og få kvalmen ordenligt væk om morgen, har indtil videre "heldigvis" kun haft en rigtig slem kvalme dag, og det var desværre den dag, vi skulle besøge hendes farmor og farfar.

Men ellers har jeg flest gode dage, og især når jeg kan starte dagen langsomt og uden stress.

Idag skal vi ud og handle lidt, og få bevæget kroppen lidt, Isabella trænger til nogle nye sko, og vi skal have købt det sidste af en barnedåbsgave.

Vi har faktisk forbedret os lidt til den koldere årstid, for jeg var en tur i min ynglings børne/ interiør butik her i Svendborg. Nemlig bolig og stil. Elsker den butik, de har alt man kunne tænke sig, især hvis man hedder Lisbeth.

Nå men jeg fik købt dejlig varme sutsko til Isabella, fra EnFant, jeg elsker dem da de virkelig holder hendes tæer dejlige varme hele vinteren.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer