Fra pige til dreng.

Annonce.

Man kan jo hvis, man ikke passer på købe sig fattig i babyudstyr, og det gælder altså både når man får barn nr 1 og når som her barn nr 2 melder sin ankomst.

Men her ved barn nr 2 føles det som om jeg er mere bevidst om, hvad jeg gerne vil have fra starten, end jeg var med Isabella. Jeg ved at jeg ligeså godt kan købe det jeg gerne vil have fra starten, i stedet for at gå på kompromis med tingene.

Men jeg ved også at jeg gerne vil genbruge nogle af tingene fra Isabella, men det skaber jo nogle farveproblemer, da jeg er gik all inn, på pige farver med hende.

Og en af tingene som jeg blev ved med at udskyde var Puslepuden, jeg synes nemlig det var helt åndsvagt at skulle have en ny, bare fordi den ikke passede i farven til en dreng, den er Lilla nu nemlig.

Men så var det jo at den der surfen rundt på internettet gav pote, jeg fandt nemlig de her geniale puslelagner fra Liewood.
De fungere på nøjagtig samme måde som et stræklagen, man trækker det faktisk bare ud over puslepuden. De fås i flere forskellige farver, og der er 2 stk lagner i hver pakke, jeg valgte den her kombi som der er på billedet.

Jeg elsker ideen, da jeg får genbrugt puslepuden, og kan nemt skifte udseende på den, samt det er super nemt at få dem vasket. Altså det er da en genial plan ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer