Fremtidens notesbog

Sponsoreret.

Kender du det med, at du har skrevet noget ned, og så får man ikke lige lagt papiret, der hvor det skal ligge, og før du ved af det, så er papiret væk.

Det kender jeg alt for godt, og det sker rigtig tit, når jeg laver nye opskrifter, eller skriver huskesedler.

Men det kan faktisk godt laves om, der findes en smartere måde, hvor man stadig kan skrive sine tekster, huskesedler ned med sin egen håndskrift, og så få den ind på din telefon eller tablet, og gemme dem i de programmer, man nu har til at opbevare dokumenter i.

Lyder det ikke mega smart, det synes jeg i hvertfald, lød rigtig smart. Og derfor synes jeg det var rigtig fedt, at få lov at teste et produkt, der skulle kunne hjælpe mig, med lige netop det problem, ikke at have papir liggende rundt omkring.

Jeg havde, før jeg modtog produktet, en version inde i hovedet, hvad det var jeg skulle tester, og det var faktisk ikke helt det jeg lige havde regnet med, og en lille del af mig, blev faktisk lidt skuffet.

Det jeg fik ind af døren var en notesbog, med meget få sider. umiddelbart virkede den lidt skrøbelig, den var sort og havde nogle sider, som virkede lidt kraftigere end almindeligt papir.

Den første der faktisk fik lov, at prøve notesbogen, var Isabella, hun fik lov at se tryllebogen, som hun kalder den. Vi sattes os ned, og så begyndte vi at øve at skrive hendes navn. Isabella synes det var så smart, at hun nemt kunne skrive og så fjerne det igen, med en fugtig klud.

Det næste var så at jeg skulle teste den selv. Og det der havde gjort mig lidt skuffet tidligere, blev hurtigt til glæde, for den var faktisk rigtig god, at have imellem hænderne, den var god at skrive på, og nem at håndtere i forhold til at få mine opskrifter, ind på min ipad, der er et lille mærke, man scanner med en app man skal hente, og så får man det ind på sin telefon, og kan derfra ligge det ind i de programmer man gerne vil have det.

Det er super nemt at fjerne det man har skrevet med tushen der følger med, det er bare med en fugtig klud og så kan du starte forfra.

Futric, som har lavet denne notesbog, der kan genbruges igen og igen , har tænkt ud i fremtiden, hvad kan gøre det nemt for os danskere, og minimere vores papirforbrug. Det er jo noget der ville kunne gå hen og skåne vores miljø. Og den tanke kan jeg rigtig godt lide, at sådan en lille ting kan gøre en stor forskel.

Jeg er virkelig glad for at jeg har fået lov at prøve dette produkt, og se at der findes et godt alternativ til den notesbog vi alle kender.

Med denne notesbog får du ikke brug for andre, du kan have den i taske, bruge den i skolen, på arbejdet og i hjemmet hele familien.Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer