Frokost på jobbet.

Sponsoreret.

Hver dag bliver der smurt så mange madpakker,, til når man skal på arbejde eller til ungerne der skal på arbejde. Der er madpakker, hvor der er langt tid og kræfter i den, og så er der dem, hvor der man lige hurtigt har smidt noget sammen.

Til Isabella herhjemme, synes jeg det er så hyggeligt at lave madpakke til hende, men jeg kan være noget så fantasiløs i forhold til min egen madpakke, det bliver tit noget kedeligt noget, og ikke lige det mest sunde.

Men faktisk så er der jo også mange andre muligheder end madpakker, for der er jo også den gode mulighed, at man kan få en frokostordning på arbejdspladsen, og der kan faktisk gå hen, og være billigere for en. Man kan f.eks for en god og sund frokost for under 40 kr.

Det er i hvertfald vigtigt, at man har en frokost, som kan holde en mæt, og som giver energi. Jeg kan tydeligt mærke hvordan mit energi niveau er i forhold til det mad jeg spiser.

Og ved en frokostordning på arbejdspladsen, kan man nemt sikker sig den gode mad til sine medarbejder, så man holder en god energi på jobbet.

På mit arbejde har vi hver i sær madpakke med, og der findes mange forskellige slags.

Hvad gør i på jeres arbejde, har i frokostordning, og hvad får i, hvis i har det?

På mit gamle arbejde, havde vi frokostordning, og det var da meget lækkert, der var altid lidt forskelligt mad.

Der var alt lige fra salatter, flere slags kød og fisk. pastaretter og kartofler. Meget alsidigt og lækkert, her fik jeg hver dag hold en god pause med masser af mad.

Jeg prøver også nu at gøre det lækkert min mad, men det ender ofte med at jeg tager en rest med fra arbejdsmaden, eller det bliver en flad rugbrødsmad. Det er ikke altid lige spændende. Idag har jeg f.eks haft en rest af noget pizza med.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • blog

Synes godt om

Kommentarer