Frygten for ikke at nå på sygehuset.

Siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid igen. Har der været den der frygt for ikke at kunne nå på sygehuset ved fødslen.

Og jo længere jeg kommer hen, jo mere klar bliver den frygt. Og jeg kan faktisk ikke ryste den af mig, og tror overhovedet ikke det kommer til at ske. Men jeg har tænkt at noget som måske kunne berolige mig, ville være at vide hvad vi skal gøre hvis vi ikke når afsted.

Grunden til at jeg har den her tanke, er at jeg fødte rigtig hurtigt med Isabella, fra vandet gik og hun var ude gik der ikke engang 2 timer. Og nu hvor vi så har Isabella, der lige skal have pasning, eller køres hen til nogle først og så derefter at kører til Herning sygehus, som er ihvertfald 30-40 min væk, ja så er jeg altså lidt puha agtig ved tanken.

Så næste gang jeg skal til jordmor, så har jeg altså lige en del spørgsmål klart til hende. Jeg nævnte det godt nok sidste gang, men vi fik ikke rigtig vendt den mulighed hvad hvis vi ikke nåede derind. Vi fik kun vendt med hvis jeg skulle gå i for tidlig fødsel igen. Ja så må jeg altså ikke selv komme derind, før efter uge 37.

Før uge 37, så skal vi vente på en ambulance. Lige ved den del, ved man da hvad der så skal ske ;-)

Sidder der nogle derude, som også har født meget hurtigt første gang??

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer