Gaveide til manden.

Sponsoreret.

Hvem kender ikke til det, med at have svært ved at finde en gave til manden. Herhjemme kender jeg alt for godt det problem, men det kan faktisk være lige så svært at at finde en gave til sin far eller svigerfar, ja faktisk det fleste mænd.

En god gave til den aktive mand, der spiller golf, kunne være nogle gode golfbolde, det ved jeg ihvertfald sådan en som min svigerfar ville være glad for. Man mister jo engang imellem en bold eller 20, hvis man skyder lidt skævt eller den ryger helt væk.

Og man behøver jo ikke købe sig fattig i bolde, men også finde nogle billige golfbolde, så kan man bruge det som en ekstra gave.

Køb billige golfbolde her
Og faktisk bruger børnene, når de er hjemme ved farmor og farfar også golfbolde, når de spiller i haven sammen med farfar, og så er det måske meget smart det ikke er de vildt dyre bolde man bruger. De kan jo ryge lidt i alle retninger.

Så har de et lille net/netpose stående, som de så skal ramme op i, alle størrelser af personer, synes det er sjovt, og der kan bruges meget tid på det om sommeren. Ja selv hunden henter boldene, og vil nogengange ikke aflevere igen.

Håber i kunne bruge denne lille julegaveide.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer