Gem dine børns tegninger.

Som forældre kan man få rigtig mange tegninger, og det er måske ikke lige alle der kan komme op og hænge. Men det betyder jo ikke at man ikke gerne vil have dem.

Jeg har tænkt meget over hvordan jeg som mor gerne vil bevare tegningerne fra Isabella, også så hun skal kan kigge tilbage på dem, når hun bliver ældre.

Jeg er selv vokset op med, at mine forældres trappeopgang fra kælderen og til stuen var sat til med vores tegningerne, og det betød altså noget.

Indtil videre er Isabella kommet hjem med tegninger, glas og malerier. Det er helt sikkert ikke det sidste vi ser, for hun er jo ikke engang to år endnu.

Men min plan for hendes tegninger, er at laminere dem, og så lave huller i dem, så de kan sidde i en mappe. Nogle af jer tænker måske, hvorfor ikke bare putte dem i en plastiklomme, men der kan jo faktisk gå ret meget tabt når det er i sådan en lomme, og hvis der er limet pailletter på, så kan de jo falde af.

Jeg synes i hvertfald det ville være en god ide, og man kan faktisk få lamineringsmaskiner til en overkommelig pris. Der er i flere prisklasser, og jeg har fundet nogle her som er valgfrit at kigger på, men det faktisk en ret kanon side.

De hedder Justmore, og sælger kontorartikler, og som privat komme man måske ikke lige ind på sådan en side og kigger, men der er nogle fordele ved det, for det har mange ting, som du kan bruge sammen med dine børn eller derhjemme.
Hvem husker ikke de gode farveblyanter, fra egen skoletid. Dem kan du få lige inde hos justmore.
Eller en glastavle til hjemmet, så alle man kan huske dagens gøremål eller indkøb, vi kunne i hvertfald godt bruge en ;-)

De har rigtig mange lækre ting derinde, og det er ikke en tosset side, lige at have i baghovedet, når du står og skal bruge en masse papir eller farver til næste børnefødselsdag. Eller du som jeg bare gerne vil gemme dit barns kunstværker ;-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer