Glimmer overalt og lilla hår.

Sponsoreret.

Pirat feer, rock feer og ihvertfald slet ikke en sommerfugl, som moren her troede.

Vi har haft en lille smule klæd ud eftermiddag idag, fordi Isabella og jeg fik en stor pakke idag, med alt muligt halloween relateret udklædning.

Der er jo ikke længe til at det er halloween, men nu hvor Isabella, er startet i børnehave, og her bliver hun jo bekendt med de forskellige højtider, sæsoner, og hvad det nu ellers kaldes.

Det eneste vi lavede sidste år med Halloween, det var at vi skar græskar ud. Og det skal vi helt sikkert også i år, for det var rigtig hyggeligt, og isabella synes det var sjovt.

Men idag har vi leget, med klæde ud tøjet, der er intet uhyggeligt i det vi har fået, for tror ikke hun er gammel nok til det endnu, og jeg vil hellere have en god oplevelse med det.

Isabella har været med til at vælge det hun gerne ville have, og jeg er ikke overrasket over hendes valg. Hun valgte et rock outfit, og et fe sæt med vinger og tryllestav.

Mor her, valgte så en lilla paryk, pirat hat og klap for øjet( hun har længe ville lege pirat) sminke, så hun kan få lavet ansigtsmaling, og et græskarsæt til udskæring.

Og nu her hvor begge unger sover, så kan jeg se at både jeg og M, har glimmer overalt for den der tryllestav og vinger.

Hun er så smart i det, og hun synes det var fantastisk med den lilla paryk, og har alligevel leget en del med. Var faktisk spændt på om hun, bare ville kigge lidt på det og så lægge det væk, men det blev det ikke.

Alt hvad vi har fået, og meget mere til. Kan i finde her: Halloween, udklædning og sminke. skab din egen hyggelige uhygge

Jeg kommer til at vise jer, meget mere halloween hygge og måske også lidt uhygge, nu må vi se.

Under alle omstændigheder, så er jeg tilbage på skrivepinden, fyldt med glimmer og lilla hår.

Ha en dejlig aften. :-)


#halloween #coolstuff #udklædning #børn #leg #fantasi

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer