Glædelig mors dag.

Idag er en særlig dag, ihvertfald herhjemme hvis du spørger Isabella, hun har spurgt siden onsdag, om hvornår det var min særlige dag, jeg har endda haft gaver liggende fra hende, som først måtte åbnes på min særlige dag.

Idag kom så dagen, hvor det var mors særlige dag, isabella fik vækket hendes far kl 6, og så fik jeg lov til at sove til kl 8 af viktor, det var dæleme dejligt, og da vi stod op, var både isabella og morten væk. De kom senere hjem med både rundstykker, blomster og chokolade.

Og så fik jeg endelig lov til at åbne min gave fra Isabella, en super flot tegning, med hjerter og flag. Hun mente så ikke at hun helt var færdig med at give mig gaver, så fik også en nød hun havde en lomme, den havde hun fundet på legepladsen, enten faktisk til sidst at have fået 3 nødder af hende. Søde lille betænksomme menneske.

Jeg elsker at vi kunne sidde samlet og spise morgenmad en søndag morgen, det er faktisk ikke ret tit, vi gør det, for der er som reglen en af os på arbejde, så jeg nyder det virkelig at vi kan have disse stunder sammen.

Resten af dagen stod på praktisk arbejde, med at få malet hegn på terrassen, og så har ungerne virkelig bare været sure idag, og det er jo faktisk det man som mor tit må stå model til, at ungerne har så mange følelser de skal rumme, at de ene øjeblik er glade, og det næste øjeblik så ramler verden for dem.

Må også fortælle at morens verden her også ramlede sidst på eftermiddagen, der knækkede det for mig, der kunne jeg simpelthen ikke mere er ulydige børn og tårerne de fik da lige frit løb, så jeg igen kunne samle mig, og efter det så fik vi en god aften. Føler mig altid som en drlig mor når det sker, men faktum er at det jo ikke er børnene der er forkerte på den, de er jo kun børn. Men bundende ud i en forventning om hvad ens partner hjalp til med, og når man ikke følte man fik den rigtige mængde hjælp, så er det lettere at få bægeret til at flyde over.

Nu sover hele huset, og det er kun mor her, der er oppe, til at slappe af, og nyde roen med lidt chokolade.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer