Gode apps til børn.

Det er ret svært at komme uden om den teknologi vi har idag, og der er meget delte meninger om hvorvidt man skal bruge ipads eller tablet til børn. Og jeg tror at der er mange der kan diskutere om det er sundt for børnene. Jeg har ikke prøvet det selv på isabella, men efter at have læst lidt på Renes blog Gode apps til børn, Så er jeg faktisk positivt overrasket.

Apps kan jo være mange ting, jo vist kan børnene spille spil, men de kan jo også lære noget. De kan lære at stave eller at regne. Men der er jo også apps som kan hjælpe mor eller far med sangtekster, for jeg ved ikke med jer, men jeg roder rundt i teksterne.

Men den her blog fortæller sig om alle de gode apps til børn, Renes børn er med til at teste apps, han fortæller om hverdagserfaringer med apps. Og har top 10 lister med gode app til børn i alderen fra 0- 10 år.

Jeg kan rigti godt lide den her side, og det er bestemt en som jeg vil benytte mig af, så Isabella kan få noget lærerigt viden.
Billede fra www.godeappstilbørn.dk

I kan følge Gode apps til børn og få alt den nye viden om gode apps, og så har Rene selv fortalt, at der også komme gode tilbud på apps. Følg gode apps til børns facebook her: https://www.facebook.com/GodeAppsTilBorn
Jeg har været så heldig at få en app til Isabella som gælder fra 6 måneder. Den hedder My first tap. Og jeg glæder mig til at tage den i brug og se hvad hun siger til den.

Sponsoreret indlæg.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer