gode bløde ønsker til piger.

Jeg har lige sættet som så mange andre aftener ;-) og kiggede på tøj til min pige, men nu hvor det også snart er jul, så kan man jo ligeså godt kigge på tøj til de andre piger i familie, jeg har godt nok ikke fået deres ønskesedler endnu, men jeg kunne da sagtens se mine kære niecer i det her.

Jeg glæder mig så meget til Isabella kan gå, sådan så kjoler rigtig kan kommer til sin ret, det er bare så sødt når de har en sød kjole eller strutskørt på. Kan dælme love jer, at der skal knippes løs på kameraet når hun kommer til at stå og danse i hendes kjoler( i kan godt høre at den her mor håber på en rigtig pige pige :-) men selvom hun vil/bliver en drengepige der spiller fodbold så vil hendes mor stadig købe kjoler til hende hehehe.

Men det jeg faktisk vil dele med jer, var denne rigtig gode side med børnetøj til piger og drenge, de har mange gode ting, og jeg synes helt sikkert jeg har fundet nogle favoritter til pigerne i min familie. Siden hedder Smallfashion og de har rigtige mange fede mærker som danefæ, pom pom, mini a ture, og mange flere, i kan se dem på første side.

Her kan i se min favoritter til bløde pigegaver.
Sølvglimmer hårbånd(tryk på billedet)
Mini a ture badedragt(tryk på billedet)

Isabella skal så meget have en badedragt til når vi skal til Lalandia i Marts, og denne her er da rigtig fin :-)
Levis kjole. (tryk på billedet)

Ihh jeg synes bare at jeg kan bruge rigtig lang tid på at sidde og kigge på børnetøj, det er jo en helt ny verden der er åbnet op for os. I kan komme direkte til alt pigetøjet her : Smallfashion pigetøj :-)

God fornøjelse med at købe de bløde pakker, jeg elsker bløde pakker, den blødeste jeg fik sidste år var en dejlig morgenkåbe :-)

Sponsoreret indlæg :)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om