Godmorgen Mandag. Efter en ferie.

Godmorgen.

Åh at komme ud af sengen, så tidligt en mandag morgen efter en god ferie med børnene, eller det vil jo sige at jeg har ikke holdt ferie og var også på arbejde igår aftes, men ungerne har holdt ferie, og inden længe skal jeg ind og vække dem, for vi starter lige på og hårdt her til megen, med tidligt op og afsted ud af døren, for jeg har en dagvagt idag.

Efter sådan en ferie her for ungerne, glæder jeg mig altid til at komme tilbage til hverdagen, det er måske ikke helt tilladt at sige sådan noget men sådan har jeg det altså. Tilbage til vores rytme og tilbage til hverdagen. Jeg elsker ferie og stille stunder sammen med ungerne, men nøj hvor det også er rart at komme tilbage i rytmen igen, den betyder bare så meget for vores børn.

Nu for jeg også en hel uge med dagvagter, hvor jeg kan være hjemme og putte mine børn årh det bliver altså dejligt. Men først skal vi lige have overstået den her mandag morgen, det er altid den første morgen hvor de skal tidligt op, der er den sværeste og hårdeste for dem. Og det er der jo heller ikke noget at sige til, de har jo sovet længe, en hel uge, eller i hvertfald længere end de kan når jeg skal møde kl 7.00.

Så nu må jeg ellers til det, ellers ryger helt min tidsplan, alt er nemlig tilrettelagt over hvordan det hele skal køre sådan en morgen her, der er nemlig ikke meget plads til morgensur eller kede af det børn ved afleveringen, heldigvis er der sjældent det. Det der højst kan give problemer, er at fæ Viktor med ud af børnehaven igen om morgen, når vi har været inde med Isabella, der vil han rigtig gerne blive.

Nå jeg må heller til det, de skal jo op de kære små.

Kan i have en god mandag morgen.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om