Godmorgen snak.

Vi er tidligt oppe herhjemme, Viktor vågner som regel altid tidligt, og lige for tiden skal jeg være heldig hvis jeg får 5 timers søvn. Om det er hans tigerspring der driller, eller om der er noget andet aner jeg ikke, han er i hvertfald ikke helt den dreng han plejer at være.
Og samtidig er jeg selv møg forkølet og hoster vildt, så energien den er i bund.

Men hvis man tager alt det, med sygdom, for lidt søvn. Så er jeg faktisk ret så glad lige for tiden, og det er jeg nemlig fordi jeg pt er i et super godt praktikforløb på en demens afd, og det er bare lige mig, og de sidste 14 dage, har jeg virkelig følt mig endnu mere sikker på, at det er den vej jeg skal gå.
Jeg har endnu 14 dage tilbage af praktikken og derefter har jeg fået lov at fortsætte som vikar, og det er bare så dejligt, noget jeg er virkelig glad for.
Jeg har jo været mega stille her på bloggen, og jeg har et par opskrifter liggende og venter på mig, så derfor skal jeg jo lige have dem lagt ind, det er nogle lækre nogle, synes jeg selv i hvertfald☺️

Viktor er i fuld gang her i stuen, men de andre sover, det vare nok ikke længe inden han får dem vækket. Lige kæmper han med at få en legegryde op i vindueskarmen uden det hele ryger ud, det går ikke så godt😝

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer