Gøre noget ud af det??

Idag er det jo en stor festdag, for det er årets sidste aften, og mange skal jo ud og feste sammen med venner og familie. Og når man skal det, er man jo normalt i klædt det fineste skrud. Og gerne glittet og pailletter. Og makeuppen har måske fået en tand opad.

Sådan plejer det også at være for os, eller de fleste år.
I år skal vi ingenting, andet end at være hjemme og spise lidt god mad. Vi pynter stuen op, med serpentiner, og så har M, købt nogle knækkes til Isabella. Børnene skal have fiskepinde med pommes, isabellas valg 😝 og os voksne spiser når ungerne skal i seng, vi skal have nytårsmenuen for Meny. Skal bland andet smage kammuslinger for første gang, det er jeg godt nok spændt på. Og så er der jo selvfølgelig rødt mødt på menuen.

Men mit dilemma er faktisk, skal jeg bare have det på jeg startede dagen i, nemlig hyggetøj, eller skal jeg lige gøre lidt ud af det, og tage en kjole på og måske lige få malet et friskt ansigt på??

Årh kan i huske dengang, men farede hele byen rundt i sidste øjeblik for det helt rigtige outfit, eller var det kun mig??

Tror sku ved nærmere eftertanke at jeg tager en pænt kjole på, sammen ned Isabella, så vi kan holde lidt fest😀🙈

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer