Grease Musicalen......

Tja hvad skal jeg sige, altså helt ærligt.

Min forventninger var altså bare skyhøje, og jeg glædede mig som et lille barn. Og jeg nærmest hoppede hele vejen fra hotellet og til vores pladser.

Og så gik det hele i gang, og ja helt ærligt, så var det en af de bedste musicals jeg har set. De skuespillere der var med, var virkelig godt castet.

ihh det var fantastisk, og jeg sad med et smil på hele forestillingen, og havde den der øv følelse da det var slut, og jeg har allerede været inde og se hvornår der er en musical igen ;-)
Ihh det var altså en god aften, og så fedt at vi bagefter ikke skulle holde i kø for at komme ud, men bare gik hen til hotellet, og fik en hel nats søvn uden forstyrrelser, der var kun morten der aede mig på armen, fordi jeg snorkede hehe ;-)

Næste morgen havde vi fornøjelsen af at se nogle af skuespillerne nede til morgenmaden, og det var da hyggeligt at se dem tættere på i en mere afslappet stil :-) Håbede virkelig på at jeg fik set Silas Holst der også, men selvom jeg spiste min kanelsnegl meget langsomt, så kom han altså ikke.

Men det var en dejlig kærestetur, og vi nød det begge to i fulde drag, og vi kom tilbage til en glad pige, der havde hygge med mormor og morfar, samt været ude og følge hende kusine og fætter i børnehave og skole.

Kan i have en dejlig aften :-) Og Husk at date din mand eller kone engang imellem :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer