Grønne finger.

Annonce

Enten så har man grønne finger eller også har man det ikke.

Sådan tænker jeg lige til at starte med, men jeg er opsat på at lære det med de her planter. For det må da kunne læres ;-)

Når man umiddelbart kigger på Isabellas far og jeg, vil man tro det er mig der har de grønne finger, men det er det så absolut ikke. Herhjemme er det ham der får planterne til at gro, og især vores orkideer, de blomstre noget så fint.

Men da jeg jo gerne vil have nogle flotte planter, have lidt grønt i hjemmet. Og derfor har jeg begivet mig ud i nogle planter fra Queen flowers , jeg er jo ret stor fan af deres Buketter, og køber dem ofte.

Jeg elsker buketter, og i og med de her buketter blomstre ihvertfald 3 uger(det garantere de) Jeg har aldrig haft en buket fra dem, som ikke har stået flot i hvertfald 6 uger. Så de er et hit.

Nå men denne her gang fik jeg lyst til også at prøve der planter, da jeg tænker at det er nogle jeg kan finde ud af at holde, og så bliver det så spændende om jeg rent faktisk også kan det.

Jeg har valgt disse 3 planter.
Men ved i hvad jeg har faktisk dummet mig lidt allerede, jeg har fået købt nogle planter jeg ikke har skjulere til, se det er jo ikke særligt smart. MEN intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget, og derfor skal jeg jo så have fundet nogle potte skjulere. Og det er altså også derfor ikke lige får nogle billeder endnu af mine planter, da de bare så på en tallerken lige nu.

En anden plante, jeg har anskaffet mig, og som jeg tænker måske bliver en større udfordring for mig, er den utrolige populære plante Pilea, jeps jeg er simpelthen hoppet med på plantemoden.

Har købt 2 små skud, og skal nu passe og pleje dem, så de bliver store og flotte.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Bolig

Synes godt om

Kommentarer