Halloween hygge.

Sponsoreret.

På de her tider på året, hvor det langsomt bliver mere gråt og vådt udenfor, og den hjemlige hygge bliver mere intens indenfor. Det er de her tider jeg elsker helt vildt.

Igår søndag, havde vi en rigtig hyggelig dag, formiddagen stod på indkøb, hvor Isabella fik en del Paw patrol ting( Paw patrol og My little pony er et hit herhjemme) Vi fandt et flot græskar, som skulle have et ansigt.

Isabella har ventet på, at vi kunne skulle bruge hendes nye græskar sæt, jeg har nemlig fundet det fineste græskarsæt til udskæring, og det passede ret godt til nogle små ivrige hænder, der gerne ville igang og lave det hele på en gang.

Først så tænkte jeg, hvor god den der græskar ske, dog kunne være, og havde også taget en alm ske med ind, men hold nu op den overraskede meget posostivt.

Isabella var ellevild med den lille kniv, som var ganske nem at bruge, og vi fik lavet et græskar der blev så fint.

Hvis i gerne vil finde det lille udskærings sæt, kan i finde det her: halloween, lav dit eget græskarhoved.

Jeg elsker når isabella og jeg går i gang med at lave noget, som vi begge to bare gerne vil, stod det til hende skulle vi have lavet mega mange græskar. Men vi lavede et og når det ikke kan mere, nok omkring efterårsferien, så laver vi et mere.

I får lige lidt billeder fra vores hyggedag.#halloween #coolstuff #

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer