Han sagde ja eller næsten da ;-)

Jubiii Jubii, jeg viste jo forleden nogle møbler jeg godt kunne tænke mig( HER), og der i blandt var der et kugletæppe fra Ruggit. Og jeg har kun lidt, altså meget lidt, nej okay lidt meget plaget om det, han var ikke helt tosset med dem.

Men nu fik vi jo at vide i går at vi får ny lejlighed i Marts( læs om det her) og vi begyndte at snakke indretning, og blev enige om i den nye lejlighed skulle der altså være orden, og da det er mig der roder mest, så lavede vi denne aftale at hvis der var ryddet, så må jeg gerne få sådan et kugletæppe ind for døren, og lige ind i min stuen, under sofabordet. YEAH det fedt.

Men med sådan et rundt tæppe så bliver man jo nødt til at have et nyt sofabord også, fordi det vi har nu er firkantet og aflangt, det går jo ikke vel.

Jeg tænker det skal være et tæppe i grå, sort og hvide farver, så det passer ind med resten af de ting vi har eller gerne vil have ;-)

Men det er bare så dejligt når jeg får min vilje, så skal jeg bare have sparet sammen til tæppet, det er en mindre detalje, meeeeeeen der er jo også lang tid til marts eller noget.

Tror lidt mere gråt end det her, måske.

Husk bloggens giveaway: Vind et baby sengesæt fra Marmar cph

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Bolig

Synes godt om

Kommentarer

Julie / It's My Passions,
De tæpper er også bare så fine i de grå nuancer 😊
www.itsmypassions.dk