Har været ramt.

Hold nu op, vi har haft en hård uge.
Først blev lillemanden syg, hvor han hostede og hostede. Han havde det rigtig skidt, og kunne kun finde ro kort tid af gangen, så jeg sammenlagt på 2 døgn måske sov 4 timer.
Det er mega hårdt for alle, osse dem der skal være i nærheden af mig. Da jeg så endelig fik lidt søvn en eftermiddag, ja så blev jeg selv bare mega syg med dårlig mave, feber og snot. Så en god gang influenza til mig.

Endelig har jeg det bedre idag, og det er altså ret dejligt, når nu jeg har fødselsdag imorgen, og har inviteret til fødselsdag hjemme ved mine forældre.
Så dagen idag har jeg handlet ind til kager, boller og kakao.
Og ellers været sammen med mine forældre, det er altså dejligt lige at komme hjem i familiære omgivelser, så kan man nemt blive rask. Dog snotter Isabella lidt nu, og Viktor er stadig forkølet, og bestemt ikke ret glad for ikke at være hjemme, så han græder meget og bliver hurtigt træt.

Isabella storhygger med Mormor, og jeg tror de begge sover rigtig godt i aften.

I aften skal vi hygge med melodi grand prix, og jeg har faktisk i år, slet ikke hørt nogle sange derfra, så er spændt på hvordan de lyder. Min bror er totalt grand prix fan, og vi har bestemt ikke samme smag i musik, så vi kommer nok til at diskutere sangene lidt😝

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer