Heldige mig.

Jeg var jo rigtig heldig i tirsdags at få en mail fra Kira Eggers, at jeg havde vundet et gavekort på 1200 kr til smykker fra Jane Kønig. Hun havde forleden en konkurrence hvor man skulle i en kommentar skrive hvorfor lige netop det var en selv der skulle vinde. Jeg skrev at jeg gerne ville have det lovetag med bogstavet i som isabella, og for at symbolisere hende og min kamp med sygdom. Jeg havde aldrig forstillet mig jeg ville vinde, men bum det gjorde jeg altså, og igår onsdag kunne jeg bestille mine smykker. Hvor var det fedt bare at kunne lægge lige det smykke jeg ville have ned i kurven. Og så idag kom den rare postdame med min pakke.

 

 

De var simpelthen så fint pakket ind, og følte det helt som juleaften, selvom jeg godt vidste hvad det var.

Er det ikke smukt, det er lovetags kaldes de, og jeg fik et M som morten og et I som isabella.

Jeg havde lidt penge til overs efter jeg havde bestilt halskæden, så jeg fandt også disse ørestikker med stjerner. Alle smykkerne har jeg bestilt i Rosenforgyldt sølv. Har i selv læst til at se de smukke smykker fra Jane Kønig, så tryk her. JANE KØNIG.

Kira har en rigtig god blog med inspiration til træning, mad, personligt og et lille indblik i hendes liv. følg hende her. www.dkira.com

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer