Hjælp til ro i hovedet.

Sponsoreret.

Nogle gange sker der noget i ens liv, som man måske ikke kan håndtere selv, eller man kommer ud for en hændelse som gør at det er svært at acceptere tingene, eller holde tankerne ud.

For mig var det en chef, som gjorde at hele min verden brød sammen, jeg kunne pludselig ikke være sammen med mange mennesker, eller tage beslutninger som var vigtige. Jeg turde ikke komme i nærheden af min arbejde og endte med at blive sygemeldt.

Jeg havde en chef, som var alt andet end en god chef, leder eller menneske overfor mig.

Min vej ud af min sygemelding og tilbage på arbejdsmarked var kognitiv terapi. Jeg havde ikke brug for en standard psykolog, men jeg havde brug for en der kunne lære mig at holde tankerne i ro, at trække vejret dybt. Lære mig at begå mig på en arbejdsplads igen.

Kognitiv behandling, var vejen frem for mig. Jeg kom så langt at jeg idag kan gå forbi min gamle arbejdsplads, og jeg ved inde i mit hoved hvad jeg vil sige hvis jeg skulle støde på den chef.

Men jeg blev også så stærkt af den psykoterapi, at jeg vidste da jeg igen nogle år efter stod over for en arbejdsplads der kunne have knækket mig igen, at nu var det tiden at trække mig, og ikke være bange for at lade andre klare den kamp for mig.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer