Holde kontakten.

Jeg prøver virkelig at holde kontakten med dem på fyn, altså mine kære veninder, men det er altså svært, især at huske det.

Jeg savner mine skønne veninder helt vildt, og håber de har det dejligt her i juletiden, og jeg tænker tit på dem flere gange om dagen, og at nu skal jeg lige få skrevet eller ringet til dem, men så kommer jeg fra det, måske fordi Isabella lige begynder at græde, eller der et eller andet som gør jeg ikke lige kan sende en sms.

Langsomt skaber jeg jo nye venskaber herover, indrømmet det er kun blevet til mødregruppen, men det er så hyggeligt at få snakket med nogle andre end lige Morten, det er altså begrænset hvor meget tøsesnak han kan holde til.

Nå men det jeg egentlig ville frem til var at jeg gerne vil blive bedre til det, og hvis jeg ligefrem skal skrive det ind i kalenderen, så må det gøres.

Jeg prøver så vidt muligt at huske alles fødselsdagen, og sende gaver til børnene, men det kan altså knibe lidt. Så mine kære veninder derude, jeg har ikke glemt jer <3 jeg er bare meget distræt lige for tiden, måske pga af de mange opvågningerne om natten for tiden, eller er det bare sådan at være på barsel?

Men nogengange kunne det også være rart at de kontaktede en, så man vidste at de stadigvæk gad en, selvom man er flyttet til det vilde vesten(vestjylland)

Lige lidt tanker her på en høj hellig torsdag.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer