Holder fast i kanten, for ikke at drukne.

Lige nu, er der stille. Det eneste jeg kan høre er min serie, der kører i tv'et og M der spiller computer. Men i baghovedet ligger der hele tiden, hvornår vågner han? Hvornår starter den lange skrigetur?

I rigtig lang tid, er Viktor konsekvens vågnet 2 timer efter han er blevet lagt i seng og bare skreget og skreget. Jeg har formået at danse, hoppe, vugge, gynge i gyngestolen med ham, jeg har endda været ude og gå med barnevognen kl 00.30 om natten i mega blæsevejr og 2 gange været ude og kører en lille tur i bilen, for så at bære et sovende barn ind.

Oveni det har begge unger on and OFF været syge, og Isabella fik så igen idag feber, og Viktor ja han er bare et brokkehoved hele dagen😳 åh for pokker, den er hård den her ferie. Vi har selvfølgelig også gode stunder, hvor vi har været ude af huset.

Men lige nu føles det som om jeg gør alt for at holde jeg selv og familie oven vande. Min kære M, børnenes far har det ikke så godt i øjeblikket, og har derfor brug for ro.

Det er hårdt, men man formår jo som mor, på en eller anden måde at holde sig oppe og holde fast i kanten. Jeg drukner ikke, jeg er bare træt, udkørt og skræmmer ganske lidt blomsterbudet, der kom med en buket fra M, lige som jeg var ved at tabe det hele, og give slip på tårerne. Det var bare en Timing, som var helt perfekt, og så lige gav et skud energi, til at klare resten af dagen.

Og lige nu, tror jeg virkelig Viktor ikke vågnet, altså jeg håber inderligt, og vil snart gå i seng, og få indhentet lidt søvn.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer