Hønemor nr 1. Lige her........

Jeg har dømt mig selv til en værre hønemor.....

Sagen er den at Isabellasfar, har været så sød til invitere mig til Rom. Og det er så fantastisk, og jeg vil så gerne opleve den by. For altså det Rom, og åh det kunne være så fantastisk.

Men her er hønemorens dilemma, jeg har totalt angst over at skulle være så langt væk fra Isabella, som i virkelig puha lidt koldsved.

Hun vil jo få det som blommen i et æg ved hendes bedsteforældre, og måske dårligt tænkte over hendes mor ikke var der. Og jeg ved faktisk også godt at det måske er sundt for os alle. Det er slet ikke der problemet lægger, for hvis vi bare skulle til københavn, så var jeg helt okay med det.

Det er det der, med et helt andet land, og jeg ikke lige ville kunne komme hvis der skulle ske noget, eller hvis der skete noget med os.

Og nu sidder der sikkert nogle skønne mennesker derude, med deres vidunderlige mening, og i må hellere end gerne komme med den, bare husk at jeg skriver ikke at jeg ikke gør det, men bare at jeg har lidt angst over det.

Og tro mig der sidder også en anden mor derude, som har nøjagtig samme angst som mig, og tillykke du er også en hønemor ;-)

Når man tænker over hele situationen, så skal jeg bare glæde mig over jeg skal ud og opleve verden, kan vende stærk tilbage, med fornyet energi til min skønne datter, som er blevet forkælet helt vildt af hendes bedsteforældre, altså som i forkælet så meget at vi skal bruge en hel uge på at komme tilbage til normale rytme.

Åh jeg gør det, argh nej jeg gør det ikke. Åh hønemor gå hjem.....

Jeg har drømt om Rom i så lang tid, og jeg gør det, flyver derned sammen med min dejlige mand, og får nogle skønne kærestedage, og køber alverdens gaver til Isabella og spiser lækker lækker mad. Og får en sindsyg høj telefonregning tihi ;-)
billede fra hideaways.dk

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer