House of Kids, lancerer nyt børnetøjs-mærke.

Det er simpelthen, så fed en nyhed.

Idag har House of kids offentlig gjort deres nyhed, og det er en nyhed som jeg er vild med.

De lancerer et børnetøjs- mærke, som os forældre kan være med til at co- designe.

Mærket hedder some:one, og i kan finde deres facebookside her og deres Instagram her.

Designer bag kollektionen, er Christel Russel, som har været desginer for mærket Molo :-) Hun er igang med at tegne skitser, og er super spændt på hvad co-designerne vælger.

Der bliver taget højde for at tøjet, skal være behageligt at have på, samt at det skal være en god kvalitet, som holder til at blive vasket ofte, og stadig holder formen. Det skal egne sig til hverdagsbrug, men stadig være smart og praktisk.

Du kan blive co- designer og få indflydelse på designet, men vil få en mail, når der er nye styles, og der kan man så ytre sin mening. I starten vil det være skitser, og senere farver og til sidst print.
Kollektion vil bestå af styles til drenge og piger, i alderen 0- 8 år. Prisen vil blive holdt i den lave ende, men kvaliteten i den høje ende :-)

Sådan bliver du Co-designer:

Du trykker på linket her: Some:one, og tilmelder dig med dit navn og din mail. Og derefter vil du modtage en mail, når der er nye styles :-)

Der er jo også nogle Fordele ved at være Co-designer, og det er nemlig at du kan få 20% på forudbestilling af tøjet :-)
Så det er bare med at komme ind, og tilmelde jer, så i selv kan være med til at bestemme, hvad jeres lækre børn skal gå i :-)

Jeg har i hvertfald tilmeldt mig, og glæder mig til at se hvad de byder på, og selv være med til at bestemme farver og print.

Så som i nok kan gætte, synes jeg det er en kanon ide, at Helle Guldmann, indehaveren af house of kids, har fundet på.
Kan i alle have en dejlig aften.

 

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om