Huer til mor og barn.

Nogle af jer, har måske lagt mærke til at Isabella på nogle billeder, har denne her vildt lækre hue på, med en stor rævekvast. Man kan sagtens få andre slags kvaste, er man nu ikke til pels, kan må få fake fur, eller en kvast af garn. Og det gode er, men kan skifte kvasten ud, så det kan blive en anden farve, eller sætte dem på en anden farve hue, det er da smart :-)

Det er en skøn kvinde inde på Instagram, der har strikket den. I kan finde hende her: Gittes design
Det er den lækreste hue i merinould, som hverkan kradser eller drejer rundt på hovedet. Og fordi jeg er så glad for den, så synes jeg i kan have en anbefaling til hende, der laver dem, for hun laver nogle helt fantastiske flotte huer. Og faktisk laver hun også andet end det.

Hun er nemlig en frem strikker, og de ting der kommer af hendes pinde, er bare super flotte. Og så får du dem til en fornuftig pris, så selv de fleste kan være med. Jeg er fan, og har tænkt mig at bestille dette sæt ved hende :-)
Men også dette lækre tæppe, er alt for sødt. Kan i ikke lige se det for jer i barnevognen, over jeres små pus :-) Det er lavet i Uld.
Prøv lige at se er det ikke lækkert, tørklædet er hendes eget design, og et der er virkelig flot. Jeg har set det i brug på hendes skønne Barnebarn, og barnets hals er så godt dækket til, at man ikke skal bekymre sig om træk.

Hendes flotte huer til voksne kan i se inde på hendes Instagram, men jeg har også lige lånt nogle billeder, så i kan se hvor flot en hue hun laver :-) Og hun laver også tørklæder.
Jeg giver ikke så tit min anbefaling til nogle inde fra instagram, men hende her, laver virkelig noget godt håndværk, så det fortjener hun :-) I skal helt klart gå ind og følge hende, se de virkelige flotte huer, og få lidt til at varme jeres og ungernes hoveder med :-)
 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer