Hun sviner!!!

Vi er herhjemme begyndt på rugbrødshapser, hun er stadig ikke så vild med dem, men lidt kommer der da ned, men hold nu op hvor det sviner, og hun formår at pille det i småstykker selvom hun kun får en hapser af gangen.

og godt nok har vi gizmo herhjemme, til at spise det der falder på gulvet men altså han er ikke verdens bedste støvsuger, men spiser ikke krummer, men kun store bider. Så der ligger en masse tilbage på gulvet alligevel, og det er altså bare ikke lige hver dag, måske flere gange om dagen jeg gider at støvsuge.

Morten er ikke så god til, når det sviner, eller når Isabella virkelig undersøger maden, han prøver virkelig, men han synes det er svært for det er klamt, og ja når hendes små hænder tager maden ud af munden igen, og virkelig undersøge, så ja så er det da ikke så lækkert.

Nå men derfor sad jeg den anden aften efter at have ryddet op efter hendes måltid, at jeg faktisk godt kunne bruge sådan en robotstøvsuger, i ved dem der der kører rundt i huset selv, og fjerner skidt imens jeg f.eks er ude og gå med barnevognen, og Gizmo, for tror godt nok han kunne flippe helt på sådan en maskine der kører helt af sig selv. Hehe han kan virkelig gå amok over noget der rør sig af sig selv, det er jo skide farligt sådan noget ;-)

Tilbage til sporet, jeg kiggede lidt på dem her inde fra Bilka, kender i dem?

Robotstøvsuger.
De har 4 forskellige slags på deres side, og en masse anden lækkert, det faktisk der jeg har købt vores sofapuder og de bogkasser der hænger på vores væg.

Hvad synes i? kan det betale sig med sådan en, og har i nogle gode erfaringer. I kan se dem her : Robotstøvsuger.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer