Hvad er der på menuen.

Sponsoreret

Når man bor lidt småt, så kan det være lidt svært med pladsen, og især ude i vores køkken har jeg virkelig savnet en opslagstavle, eller en tavle man kunne skrive på. Og vi har bare ikke haft vægpladsen til at kunne have sådan en tavle, uden at den skulle ind i stuen og hænge.

Så da jeg fik tilbudt nogle kreative wallstickers fra TenStickers, så var jeg da slet ikke i tvivl, om at vi skulle have tavle vi kunne skrive på med kridt.

Den kan lige så fint sætte på køleskabet, så kan vi skrive hvad der skal købes, eller madplanen for ugen.
Og ja jeg ved godt, den ikke er sat så pænt på, men jeg var altså lidt for ivrig til at få det gjort ordenligt, skulle bare have vente på Isabellas far var hjemme til at hjælpe. Men det gjorde jeg desværre ikke.
De har seriøst nogle ret så fine wallstickers på deres side, og det bedste af det hele så kan man også få lavet sin egen personlige wallstickers, hvis man har en tekst, eller andet man gerne vil have på væggen.

Jeg overvejer så meget, at få lavet den godnatsang, jeg synger mest for Isabella og lillebror i maven. Nemlig elefantens vuggevise, synes det kunne være så fint, at have den på væggen, så man nemt lige kan se teksten, når ungen græder og man ikke lige kan have en sangbog i hånden.

Til Isabellas værelse bestilte jeg en fin klokkeblomst med hendes navn, den skal vi have sat op på hendes værelse når hun her til oktober får en ny seng, og rigtig skal have et stort pige værelse.

Den ser ud som her på billedet. (der står bare Isabella i stedet for Barbara)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer