Hvepsestik, lækker is og jobsamtale.

Dagen startede med at jeg kørte med min lille familie til Holstebro, da jeg skulle til rådighedsmøde ved HK. Jeg lokkede dem med, fordi så kunne vi hygge os bagefter, for det var lang tid siden vi havde nået.

Mødet var som det plejer, nemlig snakke om ansøgninger, hvad der skal gøres bedre og hvad der er godt. Jeg blev også spurgt om jeg var blevet kaldt til nogle samtaler, og det måtte jeg jo desværre sige at det var jeg ikke. Øv hvor følte jeg mig ringe, og havde lyst til at sig hvorfor får jeg ikke noget arbejde, eller hvad er der galt med mine ansøgninger.

Isabella ser på saltvandsfisk i nørreportcentret i Holstebro
Nå men efter mødes jeg med M og Isabella, og vi går en tur ned ad gågaden, og der går faktisk kun 15 minutter, så får jeg et opkald med en Jobsamtale. Hvor er fedt er det lige :-)

Det var en ansøgning jeg havde sendt for et par uger siden, og nu ville de heldigvis gerne se mig til samtale i næste uge :-) YES!!!!!!!!!

Det er en samtale i en butik i Herning, som sælger Tasker :-) Jep du læste rigtigt TASKER!!!! jubii... M er dog mindre begejstret for at det er en Taske forretning, men altså glad for jeg har fået en samtale ;-)

Efter der satte vi kursen mod Cafe Aas, hvor vi var blevet anbefalet stedet af M´s kollega. Jeg fik en lækker tapasplatte, glemte selvfølgelig at tage et billede, men Isabella var heller ikke lige til at mor skulle lege fotograf. Vi satte og hyggede lige så fint, og pludselig skreg Isabella i vilde sky, og så faldt mit blik ned på hendes hånd, hvor der var en hveps, øv øv øv altså mit mor hjerte det knuste lige i tusind stykker, min lille skat var blevet stukket.

Nu skulle vi så finde ud af hvor hun var blevet stukket, og vi troede først det var i munden fordi hun tog så dertil, men vi det var så hendes en lille finger. Øv den hævede op. Vi endte med at forlade cafeen, og alt vores mad, jeg har virkelig meget mad og drikke tilbage. Men jeg ville bare ud og trøste Isabella og evt få hende til at sove.

Sådan en oplevelse tager altid på hende. Og vi havde da heller ikke trillet lang tid før hun sov.

Imens skulle vi jo have tiden til at gå, og efter at vi var gået amok med køb af meget billigt Marabou, altså de kostede 10 kr stykket. Så M der er chokolade elsker han måtte jo have nogle. Men mens vi ventede spiste vi den bedste is jeg længe har fået ;-)

Faxe Kondi og mint chokolade smag, af italiensk is. Hold nu op altså mums det var godt :-)

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer