Hverdagen rammer igen.

Hele dagen igår og idag, har handlet om mig, eller det vil sige kun det tidsrum børnene er afsted i. Jeg har plejet mig selv, dovnet den og virkelig prøve at blive helt frisk.

Jeg har konstant den sidste uge, været møg syg, men det samme har Viktor, så jeg har ikke kunne lægge mig ned og have ondt af mig selv, men nu er Viktor frisk, og jeg føler mig også friskere. Og det skulle jeg da gerne være, da imorgen tidlig står den arbejde igen, og faktisk resten af ugen.

Vi skal også for første sådan rigtig overlade børnene til vores nye barnepige et par timer i weekenden, og det prikker da lige lidt til hønemoren i mig. Det skal nok gå, håber nok mest af alt ungerne opføre sig godt, og ikke skræmmer hende væk ;-) vi har faktisk 2 piger til at hjælpe os, men den ene mangler vi lige at køre helt ind, sådan så børnene er trygge ved hende, men det skal nok komme.

Det er faktisk vildt mærkeligt at skulle overlade ens børn til andre på den måde, men tænker det er lige indtil det også bliver en vane, både for os men også børnene.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage på arbejdet, jeg har sku manglet dem, så det bliver rart at få en uge med mange arbejdstimer.

Og inden længe tjekker det meste af familien ind, heroppe i ringkøbing, hvor vi skal fejre Isabellas og M´s fødselsdag.

Men for nu plejer jeg mig selv, får hug på snot og hoste, og nyder jeg har haft en dag hvor jeg har været i fokus, ikke engang aflevere og hente børn, har jeg skulle idag.

Jeg håber virkelig, vi er begyndt at kunne lægge al det sygdom bag os, synes virkelig vi har været ramt i år, og især Viktor har været meget syg, og håber virkelig han er fri for sygdom det næste lange stykke tid. især så vi lige kan fede han lidt op igen, for min spinkle lille mand, er blevet endnu mere spinkel, men heldigvis åd han godt i dagplejen igår, og det tænkte jeg også at han ville, for det plejer han.

Men nu vil jeg lige nyde en kop the inden familien vælter ind af døren.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer