Hvorfor en kombivogn.

Jeg besluttede mig til længe før Isabella, som til verden, at jeg skulle have en kombivogn. Og jeg fik ørerne fulde af om jeg nu også var sikker, og den kunne de jo ikke ligge i særlig længe.

Jeg valgte en kombivogn, fordi jeg ikke skulle have nogen tung vogn, fordi jeg skulle have en der var nem at få med i offentlig transport, og som jeg selv kunne håndtere i alle situationer.

Og så får du altså bare sindsygt meget for pengene. Og man skal ikke ud og investere i en klapvogn for det har du :-)

Jeg synes det har været lækkert at kører med vores vogn inde i byen og i butikkerne, for den fylder jo ingenting. Og ved i hvad Isabella bruger den endnu, og hun er altså snart halvandet år.

Skulle i have lyst til at kigge lidt mere på Kombivogne, så kig på denne side Kombivogn.dk, der har lidt af hvert at vælge imellem :-)
Manden herhjemme synes det er lækkert at den ingenting fylder i bilen, da den kan slås meget mere sammen end den barnevogn vi har i dagplejen. Så vi kan faktisk have rigtig meget med, når vi er på tur.

Jeg har ikke et øjeblik fortrudt vores vogn, og jeg bliver bekræftet hver gang jeg kører med dagplejevognen og mærker hvor stor og klodset den føles for mig. Det er jo ikke sikkert er sådan for alle, men jeg har det altså med at ramme ting ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

christina
,
Kan helt sikkert godt forstå at dit valg faldt på en kombivogn. Jeg har været utrolig glad for min kombivogn fra Bebetto. Den har en masse fede detaljer, som drejehjul, ventilation i kaleche og i bunden af barnevognsdelen, anti shock system i hjulene også kan man selv justere hårdheden i støddæmperne. Man kan også sætte autostolen på stellet.
Barnevognsdelen brugte jeg i 7 måneder også gik jeg over til klapvognsdelen. Ryggen kan lægges helt ned så hun kunne sagtens sove sin lur i den når vi var på tur.
Kvaliteten er overaskende god når man tænker på hvor billig den er.
Jeg har købt den på www.baby-inc.dk