Hyggetur til Århus.

Igår pakkede vi bilen med alle Isabellas mest nødvendige ting, og så kørte vi en tur til Århus, vi havde planlagt at vi skulle en tur i den gamle by og på aros.

Vi startede med at tage i den gamle by, og havde faktisk taget barnevognen med derind, men den droppede vi hurtigt og Morten gik ned med den i bilen, så vi bar rundt på hende ikke optimalt. Men det var bare ikke til at kører med vognen derinde synes vi, fordi vi havde jo ikke lige tænkt os om at der jo var brosten som vej i den gamle by. Og hvis vi havde tænkt os om, havde vi jo taget vores bæresele med. Nå men så ved vi da det til næste gang. Vi havde faktisk troet der var rigtig julet derinde, men der var altså ikke så meget andet, end nogle juletræer og nogle boder. Okay så var der så også julens hus, men tror bare jeg inde i mit lille hoved havde forestillet mig noget andet.

Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder, da vi jo skiftes til at bærer Isabella.

Da vi gik hen mod bilen igen, nåede vi lige tilbage inden vi fik en bøde, hun var lige ved at skulle skrive den, men vi nåede heldigvis tilbage. Der var ingen af os der havde set de fine skilte med parkering, Bum bum det kunne have været dyrt, men vi slap.

Vi fandt et nyt sted at parkere, et gratis sted, hehe vi tjekkede begge to, men det var fint, vi havde godt nok et lille stykke vej hen til byen, men det var ikke så slemt (før vi skulle tilbage igen ;-) )

Vi havde jo også planlagt vi skulle på Aros, og der gik vi hen efter en lille spisepause på Bruuns galleri, det har sådan en god babylounge, hvor der alt man behøver for lige at made og skifte en lille en.

Men til vores store skuffelse, fandt vi så ud af det altså havde lukket om Mandagen, øv altså det var jo ikke lige meningen, rimelig træls vi ikke lige havde set det, da vi planlagde turen. Så i stedet for gik vi tilbage til strøget hvor vi kiggede lidt rundt, og vi var bland andet i denne skønne julebutik, ihh altså hvor var den skøn, jeg plejer hvert år at købe en flot og lidt dyr julekugle, og det har jeg ikke gjort i år( det har min søde mor gjort)

Men Morten mente jeg kunne have brugt flere tusind kroner derinde, det mener jeg nu ikke måske nogle hundrede, men okay det havde jo ret mange fine ting. Så måske 1000 kr kunne jeg havde brugt ;-)

 

 

Men nu vi ikke kunne komme på Aros, så må vi jo bare derind igen :-) og det gør jo heller ikke noget ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer