Ideer til julegaver til lidt større børn og voksne :-)

Lige fra jeg har været helt lille, har vi altid spillet spil i julen, og det er gerne fordi en af børnene eller en af de voksne har fået et spil.

Og det er altså bare super hyggeligt og afslappende at spille et spil, eller lægge et puslespil.

Derfor har jeg fundet lidt frem som man kan hygge sig med både voksne og børn. Fortæl mig gerne om jeres favoritter i kommentar feltet, og hvad i ellers bruger julen på:-)

Jeg har fundet det hele inde på toy´s´rus webshop, de har en hel del spil, der kan bruges til voksne og børn, og også nogle der kan spilles sammen hele familien. Faktisk købte jeg alle børnenes julegaver på deres side sidste år, og det var en sur letteste at kunne få det hele på et sted, da det jo ikke lige var sidste år jeg var på toppen.

http://www.toysrus.dk/Kategorier/Spil
Jeg har faktisk det her spil, og fik det da jeg var lille pige, og det bliver stadig spillet, sidst var til en spilleaften med nogle gode venner, ihh måske man skulle få det arrangeret næste gang vi er hjemme. Det er jo møg hyggelig med spilleaftner, med god mad, og masser af snolder bagefter mens man tæver de andre i spillet :-)
Dette spil har vi også, det er hvor man skal svare på en masse spørgsmål, hvor der er forskellige logoer med, men der er også alm viden spørgsmål, faktisk et meget hyggeligt spil, som vi har spillet nogle gange med venner og forældre.
Hr. skæg er jo voldsom populær har jeg fået fortalt af min nevø, og derfor da vi skulle give en gave til Mortens nevø, jamen så fandt vi dette, og vi håber at det kommer til at bringe glæde.
Og så er der jo klodsmajor, hvem elsker ikke det spil, og kan spilles af hele familien. Jeg elsker det, og kan huske jeg fik det i julegave af min Onkel da jeg var lille.

Er man til puslespil, er der også masser af den slags, og det kan jo være en rigtig god øvelse for børn til at kunne genkende ting, og sætte dem sammen med former og farver.

Her kan i finde alle der puslespil.
Stort gulvpuslespil, som kan bruges til legemåtte også.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer