Ideer til julegaverne.

Jeg fik forleden forslået at tag et kig på denne her siden www.legbilligt.dk , og synes faktisk den passede meget godt ind i mine indlæg om julegaver, og på denne side kan du faktisk finde en hel del som kan passe ind i et budget.

Og de har faktisk en del legetøj til alle aldre. Jeg ved at min mor for nyligt gav sådan en her,
til min ene kusine, da hun er helt vild med monsters high, jeg vidste faktisk ikke at det fandtes før der, men så igen jeg har nu også mest set på legetøj der kan sige rasle rasle, eller båt, eller noget der kan bides i. Men hvis de her havde fandtes dengang jeg legede med Barbie, så er jeg da sikker på at der havde været nogle stykker i min eller "lille" samling, et par flyttekasser eller tre det er da en lille samling barbie ikke.

I kan finde hele Monsters high samlingen her : Monsters high.

Jeg har kigget lidt på hvad jeg blandt andet kunne finde på at købe til Isabella derinde, og måske i kan bruge det til inspiration til Julegaver, eller fødselsdagsgaver. Men her bliver det nok bare en ganske almindelig gave fordi mor lige har lyst ;-)
Det er da lidt fint det her telt, jeg tror "slet" ikke morten han vil opdage det hvis pludselig var her i stuen, hehe.
Tænk sig jeg anede ikke man kunne få pixibøger med sange i, det er skisme da smart til lige at have i taske, i stedet for at slæbe hele den store sangbog med hver gang.
Her er jeg jo en smule solgt, jeg har et eller andet med sommerfugle og feer, jeg synes virkelig de er noget af det flotteste.
Man kan også få 12 H.C Andersen tegnefilm.

Jeg skal helt klart huske denne side, og især til når jeg skal give forskellige gaver til alle de børn der nu er i familien.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer