Ideer til Mors dags gave.

Det er jo meget snart Mors dag.

Og det er en dag hvor du skal vise hvor meget du holder af din mor, eller dine børns mor. Men skal selvfølgelig vise det hver dag, at man holder af sin mor.

Jeg sætter utroligt meget pris på min mor, hun er der altid for mig, og hjælper altid, uanset om hun faktisk havde nogle andre planer. Hendes hjerte rummer alle hendes 3 børn, og svigersønner, samt de 3 lækre børnebørn.

Men hun har også altid været god til at tage sig godt af vores venner, og de har altid kunne få et kram eller en snak hvis de har brug for det.

Jeg har fundet lidt ting frem, som man evt. kan give i Mors dags gave. Jeg har min anden Mors dag, men sidste år blev den ikke fejret, så i år glæder jeg enormt meget, og håber Manden og Isabella gør noget ud af den :-) Han kan jo evt. læse med her ;-)
Man kan jo også tage den klassiske, og købe ens mor nogle blomster, men det ser også flot ud ved siden en anden ting. I kan finde nogle blomster her: Interflora.

Der er jo mange måder man kan glæde nogle på. Hvis man har børn, der er gamle nok til at være kreative selv, så er det jo lige noget der går i hjertet, at de har brugt tid på at tænke på moar :-)

Lidt sødt til ganen, er heller ikke en dårlig vej. Lidt til den søde mor :-)
Summerbird

Det kan også være et smykke, som kan symbolisere børnene, og måske og manden. Jeg har et lovetag fra Jane kønig, som jeg elsker. Der står et M og et I. Og det er en meget dyrebar ting for mig.

Lovetag fra Jane kønig

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få en enkelt sten eller perle til min halskæde, evt som denne nedenunder :-)
 

Jeg håber der er lidt inspiration, og i er jo velkommen til at dele dette indlæg, og give jeres kære, et lille kærligt hint om at dette kunne være en god ting :-)
Indeholder Affiliate link
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer