Igang igen...

Ferien er helt sikkert slut nu, og Isabella er startet op i børnehaven igen, dog med lidt korte dage og fridage ind imellem.

Hun er ikke så god, til en alt for hård start lige til at begynde med. Men vi kan desværre ikke komme udenom den børnehave, for vi tæller snart ned til at barslen er slut. Det er den nemlig først i oktober, og Viktor starter allerede her den 18 september.

Jeg havde faktisk tænkt jeg ville have blogget i ferien, men på den campingplads vi boede, var der virkelig dårligt net, og det var ikke stabilt nok til at kunne skrive et indlæg, det var faktisk ikke stabilt nok til at kunne facetime med M, der jo var herhjemme og arbejde.

Vi havde en dejlig ferie, uden alt for meget sol ;-) ej det regnede en hel del, så var da glad for den hytte, jeg havde booket. Vi boede på als, en lille camping plads der hedder sønderby.

Siden vi kom hjem, har jeg dagligt haft sådan en lille utilregnelig baby, der det ene øjeblik skriger og det næste smiler og er glad, for så at blive dybt ulykkelig.

Viktor er ved at få tænder, og han er noget mærket af dem, MEEEEEN så er han også samtidig i 6 tigerspring, og nøj det er en hård en for den lille mand, og hans forældre. Isabella mener egentligt bare at han larmer.

Men jeg satser på at nu, er vi oppe og køre igen, og der skal til at være lidt hverdag her på bloggen. Håber i stadig hænger med derude, og jeg er snart klar med nye opskrifter og måske jeg kan få stablet en giveaway på banen også :-)

I får lige lidt billeder fra ferien.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Ferie

Synes godt om

Kommentarer