Ikke føde i denne her uge.

Ja som overskriften siger, så vil jeg altså ikke føde i denne her uge ;-)

Og der er en helt simpelt grund til det.

Hvis jeg fødte i denne her uge, ville det være helt vild nemt med bella, da vi er ved mine forældre og derfor ikke skulle bekymre os om at få hende af sted og blive passet. Og det er faktisk den eneste fordel der ville være.

Men hvis jeg fødte før torsdag eller torsdag, ville jeg gå glip af det Thomas Warberg standup show som jeg har haft billetter til siden sidste jul, og det ville altså være mega surt at gå glip af ;-)

Selvfølgelig meldte han sin ankomst i denne her uge, ja så ville vi da blive glade ingen tvivl om det, men han må gerne blive i maven bare lidt endnu, og komme nærmere terminen i stedet for.

For så er vi hjemme ved vores ting, egen jordmoder( har kendt jordmoderordning) Ikke skal bekymre os om de prøver lillemanden skal have, som ville være lidt besværelige hvis vi var på fyn.

MEN jeg skal altså lige have min date med manden min, inden lillebror kommer ud :-) efter der er han mere end velkommen.

Jeg er idag 38+2, så der er jo stadig lidt til termin, og tænker selv at jeg går over tid, nu har jeg prøvet at føde for tidligt, så nu går jeg sikkert over tid.

Men en ting er sikkert inden den 10 dec er han ihvertfald ude ved os, og klar til at blive forkælet.

Ihh jeg glæder mig til hyggetid med manden min. Vi har planlagt at skulle på flammen at spise først, det passede den gravide her bedst, der kan jeg nemlig få lidt af det hele og har ikke skulle bestemme mig til en slags mad ;-) Det er altså ikke nemt at fortælle hvad man har lyst til, når man ikke engang ved det selv. Men her ved jeg at jeg kan få lidt af det hele, og lige hvad jeg har lyst til den dag.

Og så glæder jeg mig jo helt enormt til Thomas Warberg, hvem ved måske han kan få mig til at grine så meget at vandet går ;-)
Lige et billede fra sidste sommer, måske vi snart skulle få taget et nyt et af os ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer