Ikke til stede.

Lige for tiden, går jeg i sådan en boble, og er ikke rigtig til stede, mine tanker og hjerte hvis man kan sige det, er et helt andet sted.

Lige nu vil jeg gerne være sammen med min familie, og det skal jeg heldigvis også snart. For når tingene er aller mest svære, år ens kære har det svært og kæmper for livet, så er det bare bedst at være sammen med familien.

Og lige nu kæmper en af mine allerkæreste og har det bestemt ikke godt. Jeg ved med mig selv at jeg har sagt mit farvel i weekenden, så kan acceptere det der skal ske. At tingene på et sekund er forændret.

I weekenden var M og jeg, jo også på kærestetur, og under vores strøgtur fandt vi vor frue kirke i københavn, meget smuk kirke indvendigt. Her var der virkeligt fredeligt og der fik jeg tænkt over det hele, og fik den følelse af at skulle jeg miste, så var det okay. Jeg vil stadig blive knust, for det gør man når man elsker, men det er okay.

Det er sådan lidt mærkeligt at gå i sådan en tåge, hvor man ikke rigtigt er til stede. Der er en masse ting jeg burde lave, men kan ikke rigtig tage mig sammen.

Er glad for jeg skal hjem til fyn i weekenden, både for at være sammen med min familie, men også for at fejre en god veninde, og der ved jeg tankerne kan forsvinde lidt.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer