Isabella som storesøster.

Mange vi møder, eller som ser lillebror for første gang, stiller os alle spørgsmålet "hvordan klare Isabella det"

Og det er en tanke som vi selv har tænkt mange gange herhjemme, især før lillebror ankom.

Men nu hvor han er her, så må jeg altså sige at indtil videre går det utrolig godt. Der har været nogle enkelte episoder, men det er ikke mange, tror faktisk mest hun synes, han er lidt kedelig.

Der hvor der har været lidt, er første uge hjemme med lillebror, hvor jeg skal putte hende, og det ville hun bestemt ikke at det skulle være lige der, og mig der gjorde det.

Ellers har det været småting som, " mor læg lige ham der" hvor hun så peger på liften, og mener at nu skal lillebror lægge der, så hun kan have sin mor.

Samt ting hvor hun lige skal acceptere at hun ikke lige kan få noget at spise eller drikke lige i det sekund hun gerne vil, men vente til lillebror har fået sin flaske.

Hun er blevet mere fars pige, og de to knytter et bånd som de ikke har haft så meget af endnu, så er spændt på hvordan det hele kommer til at køre, når M starter arbejde på Lørdag😳

Ellers er hun meget glad for Viktor, især når han lægger på legetæppe, så de kan være sammen, det synes hun er hyggeligt😀 Og jeg elsker det, at se dem sammen er da bare det bedste, og kan kun forstille mig at det bliver bedre og bedre. Indtil de skændes over et eller andet😝
Jeg glæder mig til at se hvordan det hele kommer til at gå, og se mere af hvordan Isabella er og bliver som storesøster.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer