Isabellas 2 advents pakke

Efter en meget lang nat, med opvågninger hver time og en ikke skid der mente hun bestemt ikke skulle sove, så er jeg godt smadret idag, og glad for at vi ikke skal lave noget idag. Isabella sover lur og jeg nyder roen og får lavet lidt her på bloggen, jeg gad godt vide hvorfor hun er begyndt at sove s dårligt, vi kan nemt putte hende, og hun sover fint indtil kl er 22- 23 stykker, og så er det ellers bare hver time jeg er inde ved hende, og for det meste er det en tår at drikke hun vil have, og det er ligegyldigt om det er mælk eller vand. Mor her er træt, og jeg er begyndt at overveje at få sovecoach.dk inde over, for at vi får gang i den gode søvn ved hende igen.

Nå men selvom vi ikke har sovet så godt, skulle hun jo stadig have sin pakke fra farmor og farfar, hun synes det er så sjovt at mærke papiret, og hun vil så gerne spise det.

Idag var der en sød giraf bamse med, og den fik lige en krammer, Isabella har en del bamser, fordi hendes mor elsker bamser, og hun har faktisk også denne her bare i grøn, men den er så sød at det bestemt ikke gør noget, og pigen elsker dem jo :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer