Ja jeg er en plus size, og hvad så.........

Ja helt ærligt hvad så...

Jeg har både til gården og til gaden, og måske også mere end det, og sådan er det bare lige nu. Jeg elsker mad, lækre mad, slik og søde sager, men min krop elsker det også, så derfor holder den på fedten. Bum Bum ja det er måske ikke det bedste og, det ved jeg også godt.

Jeg har stort set taget, alt det på som jeg tabte under min graviditet(læs hvorfor her) jeg har taget det hele på, fordi jeg ikke har lysten, overskudet til at tabe mig, eller til at være aktiv og sund.

Ja Ja det ville sikkert komme hvis, man bare kom i gang, da det jo giver energi. Men helt ærligt, jeg er ligeglad lige for tiden. Når man har et barn der vågner mellem 5 og 15 gange om natten, samt en mand der arbejder altid, og så også lige har påtaget sig at træne håndbold, ja så er der altså ikke tid til mor. Min tid er når Isabella er i Dagpleje, så det vil sige at når jeg er hjemme kl 8.30 så har jeg til kl 14 med mig selv, men så skal der lige klares lidt herhjemme, jeg skal forsøge og indhente noget søvn. Der skal søges arbejde(nu har jeg fået et ;-) ) men overskudet er der bare ikke. Og ja undskyldninger er der mange af, men hvis der sidder en lige så træt mor derude, ja så ved i hvad jeg snakket om.

Selvfølgelig vil jeg gerne tabe mig lidt, og stramme op her og der, og er ganske sikker på, at når jeg starter arbejde, som er et aktivt arbejde, så skal det nok ske lidt.

Men jeg vil altid være en pige med lidt( meget) på sidebenene, og det er også i orden, så længe man er glad og har det godt :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer