Jeg er en normal mor, er du???

Er du en normal mor?

Er jeg en normal mor, gør jeg det helt rigtigt? Hvad tænker de andre forældre?

Årh alle de ting kørte rundt i mit hovedet, da Isabella havde et mindre( læs større, mega, kæmpe) meltdown, da jeg skulle hente hende fra børnehaven i fredags.

Hun blev faktisk glad, da jeg kom og hentede hende, og derfor så jeg slet ikke den komme. Men der skete et eller andet med mit kære barn, i det jeg sagde hun skulle tage flyverdragten på, da vi skulle gå hjem. Og det passede bestemt ikke frøkenen, hun ville have jakke på, mens A det var sindssygt koldt, og vi alligevel har et kvarter på gåben hjem, så gik den bare ikke.
Hun skreg som en sindsyg, at hun ville ikke hjem, hun ville blive i børnehaven, og det tog mig over 30 min og mange blikke at komme væk fra parkeringspladsen med hende.

Til sidst blev hun sat på søskendebrættet, og så gik den her mor her ellers så hurtigt hun kunne hjemad, Isabella skreg hele vejen hjem, og der var mange der kiggede og smilede det der smil, hvor man bare ved de tænker et eller andet.

Endelig hjemme, og tøsen flippede over så at skulle have flyverdragten af igen, her nu hvor jeg var hjemme i trygge omgivelser, så begyndte mine tåre bare at løbe sit eget løb, altså helt hulkende, ringede jeg til M, og spurgte hvornår var hjemme, skulle lige vide hvor lang tid jeg skulle holde ud. Heldigvis var han lige på trapperne, og skyndte sig hjem, nok en del hurtigere end han ellers ville have gjort, nu når han lige havde haft sin hulkende kæreste i røret.

Jeg sætter mig ned på gulvet, og for at sige det lige ud, så flæbede jeg som en lille tøs. Det endte med Isabella kom og puttede ved ude på gulvet, og inden der var gået 5 min, så snorksov tøsen.

Hun sov så i to timer på sofaen, så det lille flip var vist hårdt.

Jeg fik om aftenen snakket med min søster i telefonen, hun er pædagog og arbejder selv i en børnehave, og har selv et barn i børnehave.

Og hun fik fortalt mig, at jeg er en helt normal mor, og sådan et flip får alle børn. Alle forældre ender med på et eller andet tidspunkt at slæbe deres unger skrigende ud fra børnehaven.

Jeg kunne vil godt have brugt at, der bare var en af de andre forældre, der havde sagt, at sådan gjorde deres barn også engang imellem, og at jeg bare skulle klø på.

For hvad aner jeg, som førstegangs børnehaveMor.
Der sker så mange nye ting oppe i Isabellas hovedet, og når jeg så kommer, skal hun pludselig forholde sig til at hun skal hjem, hvor der er også er lidt nyt, som lillebrors ankomst, mor der ikke altid kan være der.

Så hyler du over dine børn, dine børns opførelse, din egen opførelse, eller bare over alt det andet imellem, ja så er du altså en helt normal mor.
Det helt normalt at dit børnehavebarn smider sig ned i gulvet og bare skriger og råber.

Næste gang, du ser en mor eller far med sved på panden, over deres skrigende unge, så kunne du måske fortælle at det var dig igår☺

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer