Julekoncert med Mariah Carey.

Julen den kom tidligt i år, faktisk så tidligt, at jeg allerede fik min julegave i november.

M ungernes far, har nemlig været så sød at forære mig billetterne til Julekoncerten med Mariah Carey. Seriøst så kan det ikke blive mere julet vel.

Men tirsdag aften, var det så endelig dagen hvor vi skulle høre og se den sangerinde, som jeg har lyttet til siden jeg var en lille teenager. Og jeg kan godt sige jer, det var virkelig noget jeg så meget frem til. M han fik virkelig et højt ønske til at gå i opfyldelse.

Helt seriøst, så skal i finde jer en mand, der er villig til at tage med til en tøse koncert, med fuld knald på julen, der er villig til at lade jeres højeste ønsker gå i opfyldelse.

Koncerten skulle starte kl 20, så inden vi gik til royal arena, var vi en tur i fields, og selvom jeg havde den største lyst til at shoppe, og købe en masse, især tasker og julepynt, så købte vi faktisk ikke noget, da vi ikke gad tage det med hen til koncerten, så vi osede en del og spiste en okay middag på dalle valle, det var ikke noget at råbe hurra for, men vi blev mætte og det var det vigtigste.

vi var henne i koncertsalen omkring kl 19, og kom hurtigt ind på vores pladser, kl 19.30 gik der en DJ fra las vegas på, og han spillede sådan lidt for meget amerikansk dancepop musik, og der fra hvor vi sad kunne man ikke høre hvad han sagde. Da han stoppede lidt over 20, ville der gå et par minutter inden mariah gik igang, men det var altså nogle meget lange minutter, for hun gik først i gang kl 20.55. Men så gik hun så sandelig også i gang med et super flot show, som virkelig var rigtig godt, og fik bragt en i dejlig julestemning., og det var også et familiært show, da hun havde sine tvillinger med ind, en dreng og en pige på 7 år, mega søde børn, og synes det mega flot det tør gå med ind på scenen og synge og danse.

Mariah Carey, synger helt fantastisk synes jeg, og jeg nød hvert et øjeblik. Hun sang mange gode julesange, og så fik man også hendes hitnr som we belong og hero, ihh teenage pige i mig var meget lykkelig der, og selvfølgelig sluttede hun hele showet af med hende all i want for christmas, den er så god den sang, og hvad jeg har kunne læse mig til, så er det en sang hun ikke regnede med ville blive så stor som den er.

Jeg kom ihvertfald i mega julestemning, og det var en perfekt måde at skyde hele julen igang på, nu er det så op til en selv at holde julestemningen ved lige hele julen.

Mine billeder er ikke helt gode, jeg sad et stykke derfra, og lyset og min tlf samarbejdede ikke helt godt, men lidt blev det da til.

Håber i får en dejlig december.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer