Jyllands park zoo.

Jeg bloggede slet ikke igår, for igår var en totalt kvalitetsdag med Isabella.

Vi tog sammen med en fra Mødregruppen i Jyllands Park Zoo, det ligger små 35 km væk fra Ringkøbing. Vores barnevogn, er igen igen punkteret, så jeg havde vores nye brugte paraplyklapvogn med, den er faktisk bare købt til, når vi skal på ferie i september, men den blev lige teste igår, om den virkede til en lur og nogle timer rundt og kigge.

Isabella fangede kun interesse for dyrene når de bevægede sig, og faktisk var hun nogle gange mere interesseret i mure og træværk ;-) Men girafferne, fik den lille frøken frem i sædet for at kigge på dem :-)

 

Den var ganske god at sove lur i, for den kunne lægges helt ned, og så havde jeg hendes sovepose med. Men hun sov kun en halv time, og det er faktisk sjældent hun sover mere, når vi er nogen steder, den lille I, vil vist ikke gå glip af noget.

Toget var hun rigtig interesseret i, så den skulle vi prøve, og det var et hit, og faktisk det eneste hun blev ked af, at skulle væk fra.

Parken, er så hyggelig og der er en masse for børnene. Både noget det kan lege og prøve, men også alle dyrene de kan kigge på. Og før vi fik set os om, havde vi brugt en hel dag med børnene derude :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om