Kære mand i den sorte bil.

Kære mand i den sorte bil, MED trailer.

Du mødte idag min datter på 15 måneder og jeg i en rundkørsel, jeg ved du så os, da du lige valgte at kigge på os, hvorefter du gassede op for at nå at dreje 1,5 meter foran os.

Jeg er virkelig glad for du nåede at dreje og få traileren med, inden du ville have ramt os på cyklen. Jeg håber du har en god følelse over du nåede at dreje foran en mor med med hendes datter.

Kan så fortælle dig, at vi bestemt ikke sidder med en god følelse, for os var det meget træt på du havde ramt os, og jeg er glad for at jeg havde opdaget hvad du havde gang i, så jeg faktisk havde bremset ned på min færden rundt i rundkørslen.

Vi kom hjem i sikkerhed, men du har bare gjort så jeg igen tænker over hvordan jeg færdes i trafikken, og ikke mindst hvordan andre færdes, og jeg vil helt sikker lære mit barn at være på passelig i trafikken, for hvad hvis hun møder dig igen, eller en som dig, som mener at det kan i da sagtens nå at dreje før cyklisten.

Please tænk over hvordan du kører, cyklisten kan intet hamle op mod din bil.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer

Tina Hjære jakobsen
,
Ja, det er utroligt hvad folk tillader sig, nogle gange har man på fornemmelsen at de har lært nogle andre færdselsregler end os andre. Godt at der ikke skete jer noget hvilket er takke være dig