Kærestedag.....

Nogle gange har man bare brug for at have en dag uden børn, hvor man ikke er mor og far, men kærester.

Sådan en dag fik vi mulighed for at have her i efterårsferien, da vi havde besøg af min mor og søster. Så M og jeg tog til Århus, og gik på Aros, og var en tur i tivoli Friheden. Og det var så hyggeligt, og virkelig dejligt, at have den fulde opmærksomhed på tosomheden.

Jeg kan leve længe på sådan en dag, for inden vi ser os om, så er mandagen her igen, og vi er i fuld gang med hverdagen igen.

Men den dag, gav mig lige energien til at få hverdagen til at glide igen :-)

Nu er M, og jeg ikke det mest kulturelle mennesker, man vi kan godt lide at opleve lidt, og mest tog i vi Aros, for at opleve den regnbuegang, men der var lige startet en udstilling med Monet, og jeg må altså sige at det var ret flot.

Der var mange forskellige kunstner, som lavede flotte billeder, billeder som jeg ikke synes man ser idag. Men Monets åkandebilleder, de er altså bare super flotte, virkelig imponderende. De hang i et rum der var helt mørkt, og så kun med spot på selve billedet.
Billede fra Aros.dk

Men var bestemt ikke i tvivl om at det var billeder til mange mange penge der hæng i de rum, for der var en vagt en hvert eneste rum, hver gang man kom ind i nyt rum, ja så var der flere vagter.

M synes at den store statuen af en dreng, var det bedste, og den var da også imponerende, med alle detaljerne, men Monets billeder var for mig rigtig stort at se.
Efter vi havde været på Aros, kørte vi i Tivoli, og her tilbragte vi et par timer inden vi kørte hjem til familien.

M er ikke til karruseller, så det var mest boder, og enkelte forlystelser. Parken var faktisk slet ikke så stor som jeg første regnede med, men vi hyggede os, og fik en del bamser med hjem :-) Det kan godt betale sig at være kæreste med en, der er god til boldspil :-)
Isabella blev ihverfald glad for alle de nye bamser, og hunden, ja han kiggede noget skeptisk på dem ;-)

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer