Keep Calm Mommy.

Nogen dage, så føles det bare som en svingtur uden lige. Isabella er jo som skrevet tidligere ( HER) ikke så nem, at hitte ud af for tiden.

Og pigen som altså har været super nem at putte, og faktisk stadig er det til hendes morgenlur, ja så er hun de to andre lure faktisk møgtræls for at sige det lige ud, pigen er dødtræt, og gnider øjne og gaber, men så snart hun får sutten og kaninen, og jeg begynder at lukke hendes sovepose, ja så tager fanden ved hende, og så skal hun dælme, nok fortælle hele kvarteret at hun da ihvertfald ikke skal sove, den lille lort.

Idag valgte Isabella at stå op kl. kvart i 7, cirka. Normaltid vil jeg sige det er ved at være, og så kommer hun ud og putter omkring kl 8.30- 8.45. Her kan hun tage alt mellem 30 min- 2 timer. Idag var det så 30 min, og her ville man jo så mene, eller det mener hendes mor jo ihvertfald at hun skulle puttes igen omkring middag, nej fy da føj, hvordan kunne jeg dog få den tanke, hun skulle da ihvertfald ikke sove. Men det lykkes mig alligevel omkring kl 12.30 at få hende til at sove, ved at trille vågnen, og nej det ved jeg godt ikke er en god ting, og vi gør det heller ikke normalt, men hey når man bliver desperat så triller man sku, og så må man ordne den ged senere, når The tiger has left the building.

Hun vågner så igen kl 13.30, ergo kun en lille time. Og altså jeg vil sige at så kan man altså godt tænke, ej ikke allerede.

Morten er så kommet hjem imellem tiden, og det er blevet tid til lidt eftermiddagsmad, og der bliver selvfølgelig lavet en gang søndags pandekage( ikke at vi får det hver søndag)

Og tøsen hun æder, og hygger sig, snakker og fjoller. Men hun er stadig sindsyg træt, og gnider øjne. Vi leger og høre musik imens jeg hænger vasketøj op. Og da kl nærmer sig 16.30, ligger vi hende ud, for hun kan få den halve time, hun plejer at tage her. Nix hun bliver sur og vil ikke sove, så jeg tager vognen og triller en tur i netto, for så kan det da være hun falder i søvn på vejen. HAHA mor tro om igen. Hun skulle da ikke sove, og storsmiler da hun kommer med ind, og ser der er håndbold.

Kl 18.30 ligger Isabella i sin seng, og ligger sig til at sove, som normalt. Det vil sige, vi er derinde et par gange og lige giver hende en tår at drikke.

Hun sover nu, har været vågen 2 gange siden, for at få en tår at drikke. Håber natten bliver god, ellers skal så ryger kuren snart helt, med alt det der ryger ind i frustration.

Det var lige et sammendrag af min søndag, hvordan har jeres været???

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer